Mad           Vin           Om Kaptajn           Kontakt           Gavekort           English

Mad       Vin       Om Kaptajn       Kontakt       English

Mad           Vin           Om Kaptajn           Kontakt           English

Mad           Vin           Om Kaptajn           Kontakt           English

 

 

 

SPISESTUEN

Her er plads til cirka 16 gæster - og menuen er fast. Her er lidt af mormors 60'er og 70'er stue look, og ingen fine fornemmelser. Vores drøm med "Spisestuen" som restaurant er at skabe den absolut bedste gourmetrestaurant hvor man kan få en totaloplevelse til under 1000kr pr. kuvert. 

Menuen er altid mindst 10 serveringer og koster 595,- Se eksempel længere nede.

"Planken ud" Menu og vinmenu 995,-

VINSTUEN

Uformel vinbar med snacks, småretter, bræt- & bobspil

Man-Tors "Ugens hverdagsret" til 95,- F.eks. Brændende kærlighed eller Frikardeller og stuvet kål, etc. 

Vinsmagninger sker dagligt mellem 16-18 hvor vi serverer 3 vine til 100kr.

Skal du holde vinsmagning, så skriv til os på Ahoy@restaurantkaptajn.dk

 

 

SPISESTUEN

Her er plads til cirka 16 gæster - og menuen er fast. Her er lidt af mormors 60'er og 70'er stue look, og ingen fine fornemmelser. Vores drøm med "Spisestuen" som restaurant er at skabe den absolut bedste restaurant til prisen i danmark.

Menuen svinger mellem ca 15-20 serveringer af klassisk luksus og koster 595,- Se eksempel længere nede.

VINSTUEN

Uformel vinbar med snacks, småretter, bræt- og bobspil. 

Vinsmagninger sker dagligt mellem 16-18, hvor vi serverer 3 vine til 100kr.

Hver weekend laver vi en 5-retters til dem der vil have en let smag på hvad vi serverer i spisestuen. 

Skal du holde vinsmagning for din virksomhed - så send os en mail på Ahoy@restaurantkaptajn.dk 

 

 

 

SPISESTUEN

Her er plads til cirka 16 gæster - og menuen er fast. Her er lidt af mormors 60'er og 70'er stue look, og ingen fine fornemmelser. Ingen seatregler - ingen stress. Vores drøm med "Spisestuen" som restaurant er at skabe den absolut bedste restaurant til prisen.

Menuen er altid mindst 10 serveringer og koster 595,- Se eksempel længere nede.

"Planken ud" Menu & vinmenu 995,-

VINSTUEN

Uformel vinbar med snacks, småretter bræt- og bobspil.

Man - Tors "Ugens hverdagsret" 95,-    F.eks Frikardeller med stuvet kål, brændende kærlig etc. 

Vinsmagninger sker dagligt mellem 16-18 hvor vi serverer 3 vine til 100kr

Skal du holde en vinsmagning, så skriv til os på Ahoy@restaurantkaptajn.dk

 

Velkommen til Kaptajn!

Vi har to stuer, med hver sit koncept - hvad har du lyst til? 

SPISESTUEN 

Lille og afslappet gourmetrestaurant 

VINSTUEN  

Uformel vinbar med snacks, småretter, & brætspil

Velkommen til Kaptajn! 

Vi er delt op i to stuer, med hver sit koncept: 

SPISESTUEN

Lille og afslappet gourmetrestaurant

VINSTUEN

Vinbar med snacks, småretter & brætspil

Kaptajn er en restaurant med fokus på klassisk mad og naturvin, med en afslappet atmosfære indenfor, og udenfor 

Velkommen!

Kaptajn er en restaurant med fokus på klassisk mad og naturvin, med en afslappet atmosfære indenfor, og udenfor

Velkommen!

Velkommen til Kaptajn! 

Vi har to stuer med hver sit koncept - Hvad har du lyst til?

SPISESTUEN

Lille og afslappet gourmetrestaurant 

VINSTUEN

Vinbar med  snacks, småretter & brætspil

Vi ELSKER vin!

Vores vinudvalg er stort og er spredt ud fra de helt tunge og klassiske bourgogner til de mest skøre og naturlige vine. 


Her er plads til alle.

Filosofien i vores vinkælder bunder i fornuft

Fornuft i den forstand at arbejdet i marken og arbejdet i vineriet stemmer overens med smag og pris

Filosofien i vores vinkælder bunder i fornuft

Fornuft i den forstand at arbejdet i marken og arbejdet i vineriet stemmer overens med smag og pris

Filosofien i vores vinkælder bunder i fornuft

Fornuft i den forstand at arbejdet i marken og arbejdet i vineriet stemmer overens med smag og pris

Vi ELSKER vin!

Vores vinudvalg er stort og er spredt ud fra de helt tunge og klassiske bourgogner til de mest skøre naturlige vine . 

Her er plads til alle!

Menuy & Vinmenu 

Vi er utroligt glade for vin, og også derfor bestræber vi os på altid at have et sjovt og alsidigt udvalg. Vær ikke bange hvis du ikke først genkender vinene på kortet, vi skal nok sørge for du kommer sikkert i land.

Menuen skifter som vinden blæser, og skal derfor ses som eksempel: 

Lun svampete med citrusurter

Glaskålsravioli

Østers - røg - agurk

Caviar - cremefraiche - boghvede


Pommes Anna med karameliseret løg & timian

Brissel "Nuggets" med ræddiker & blanquette

Stegt pighvar med syltet dild & svampe a la creme

Morkler farseret med saltet andelever & sherrysauce

Braiseret svinekæbe med rehydreret gulerod & trøffel

Yoghurt & müsli

"Kaptajnens kagevogn"


Vinmenuen er altid alsidig og adaptiv. Vi tilpasser os gerne det enkelte selskab.

Er du til det helt traditionelle? - så sig dét til os, og vi kan tilpasse os jeres smag i løbet af aftenen.

Er du til det helt skøre? - Så tager vi også gerne også gerne dén udfordring op!

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu & Vinmenu 

Menuen skifter som vinden blæser, og skal derfor ses som et eksempel:

Lun svampete med citrusurter

Glaskålsravioli

Østers - røg - agurk

Caviar - cremefraiche - boghvede

 

Pommes anna med karameliseret løg & timian

Brissel "nuggets" med ræddiker & blanquette

Stegt Pighvad med syltet dild & svampe a la creme

Morkler farseret med saltet andelever & sharrysauce

Braiseret svinekæbe med Rehydreret gulerod og trøffel

Yoghurt & müsli

"Kaptajnens kagevogn"

 

Vinmenuen er altid alsidig og adaptiv. Vi tilpasser os gerne det enkelte selskab.

Er du til det helt traditionelle? - så sig dét til os, og vi kan tilpasse os jeres smag i løbet af aftenen.

Er du til det helt skøre? - Så tager vi også gerne også gerne dén udfordring op!

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu & Vinmenu 

Menuen skifter som vinden blæser, og skal derfor ses som eksempel:

Lun svampete med citrusurter

Glaskålsravioli

Østers - røg - agurk

Caviar - cremefraiche - boghvede

 

Pommes anna med karameliseret løg & timian

Brissel "nuggets" med ræddiker & blanquette

Stegt pighvar med syltet dild & svampe a la creme

Morkler farseret med saltet andelever & sherrysauce

Braiseret svinekæbe med rehydreret gulerod & trøffel

Yoghurt & Müsli

"Kaptjanens kagevogn"

 

Vinmenuen er altid alsidig og adaptiv. Vi tilpasser os gerne det enkelte selskab.

Er du til det helt traditionelle? - så sig dét til os, og vi kan tilpasse os jeres smag i løbet af aftenen.

Er du til det helt skøre? - Så tager vi også gerne også gerne dén udfordring op!

 

 

 

 

 

 

 

 

Et sted hvor værtsskab, sjov og hygge får lov at dominere.

Et sted hvor du kan nyde nuet, møde det velkendte, men også blive udfordret

Et sted hvor du kan nyde nuet, møde det velkendte, men også blive udfordret

Et sted hvor du kan nyde nuet, møde det velkendte, men også blive udfordret

Et sted hvor værtsskab, sjov og hygge får lov til at dominere

Om Kaptajn

Holdet bag Kaptajn er to drenge, er to barndomsvenner fra bornholm, der på hver sin måde har fundet vejen til afslappet gastronomi. 

Hele Kaptajn er baseret på værtsskab. Der er ingen seat-regler, god plads og altid tid til at sludre. Stuerne er hyggeligt dekoreret med gamle familie-arvestykker og vintage-detaljer. "Det skal være ligesom at komme hjem i vores stue; man skal mærke OS, så vi gør netop det vi har lyst til, og det skal være helt nede på jorden, hyggeligt, sjovt og gerne lidt fjollet" 

Tim Güth, køkkenchef og medejer er uddannet kok fra Formel B, men har i sin læretid været igennem store dele af den danske topgastronomi. Efter sin elevtid under Daniel kruse (tidl. verdensmester i desserter) faldt han for det søde køkken, og gik i lære som konditior og var med under åbningen af strangas konditiori. Tim elsker at arbejde med det søde køkken, men foretrækker selv at spise det salte. Tims madstil er klassisk luksus med et let moderne dansk touch. "Ikke alt for mange diggedarer - Brun mad smager bare godt!"  

Patrick Hult, ejer og vært, er uddannet tjener fra Noma, og har siden hen været en tur forbi Kadeau, og senere restaurantchef på Studio & Frederiksminde. Patrick passion er værtsskab "Vin og mad er spændende nok - men dét at være vært, og at hygge om sine gæster er det allerfedeste jeg kender til" 

Vi glæder os til at byde jer velkommen,
Patrick og Tim

Sortedam Dossering 45a, 2200 København N
Telefon: +45 60187414 – ahoy@restaurantkaptajn.dk

Åbningstider: mandag til lørdag 17.30 – 24.00

Kaptajn på Instagram og Facebook

Bordreservation
– Gavekort

English version

Sortedam Dossering 45a, 2200 København N
Telefon: +45 60187414 – ahoy@restaurantkaptajn.dk

Åbningstider:

               Spisestuen: Onsdag til lørdag Fra kl 18:00               Vinstuen: Mandag til lørdag fra kl 16:00

Kaptajn på Instagram og Facebook

Bordreservation
– Gavekort

English version