Mad           Vin           Om Kaptajn           Kontakt           Gavekort           English

Mad       Vin       Om Kaptajn       Kontakt       English

Mad           Vin           Om Kaptajn           Kontakt           English

Mad           Vin           Om Kaptajn           Kontakt           English

 

Mad

Menuen serveres fra kl 17.30 og ændres efter sæson og hvordan vinden blæser. Menu skal ses som eksempel. 

Retter

Beder - Æg - Malt
Knoldselleri - Kammusling - Miso
Mørksej - Kål - Verbena
Gris - Palmekål - Kartoffel
Brød - Æble - Sprødt

95,- pr ret 

Menu sammensat af kokken

5 retter plus det løse 395,-

Vinmenu 375,-
4 glas vin uden sød vin

3 Oste 110,-

Kaptajn er en restaurant med fokus på klassisk mad og naturvin, med en afslappet atmosfære indenfor, og udenfor 

Velkommen!

Kaptajn er en restaurant med fokus på klassisk mad og naturvin, med en afslappet atmosfære indenfor, og udenfor 

Velkommen!

Kaptajn er en restaurant med fokus på klassisk mad og naturvin, med en afslappet atmosfære indenfor, og udenfor 

Velkommen!

Kaptajn er en restaurant med fokus på klassisk mad og naturvin, med en afslappet atmosfære indenfor, og udenfor

Velkommen!

Kaptajn er en restaurant
med fokus på klassisk mad og naturvin, med en
afslappet atmosfære indenfor, og udenfor 

Velkommen!

Filosofien i vores vinkælder bunder i fornuft

Fornuft i den forstand at arbejdet i marken og arbejdet i vineriet stemmer overens med smag og pris

Filosofien i vores vinkælder bunder i fornuft

Fornuft i den forstand at arbejdet i marken og arbejdet i vineriet stemmer overens med smag og pris

Filosofien i vores vinkælder bunder i fornuft

Fornuft i den forstand at arbejdet i marken og arbejdet i vineriet stemmer overens med smag og pris

Filosofien i vores vinkælder bunder i fornuft

Fornuft i den forstand at arbejdet i marken og arbejdet i vineriet stemmer overens med smag og pris

Filosofien i vores vinkælder bunder i fornuft

Fornuft i den forstand at arbejdet i marken og arbejdet i vineriet stemmer overens med smag og pris

Vine

Vi er utroligt glade for vin, og også derfor bestræber vi os på altid at have et sjovt og alsidigt udvalg. Vær ikke bange hvis du ikke først genkender vinene på kortet, vi skal nok sørge for du kommer sikkert i land.

Et lille udvalg af vores favorit producenter der altid er i sortiment og vores personlige favoritter. Udvalget stikker dog dybere end disse.

Jean Foillard, Beaujolais
Sepp Muster, Steiermark
Gut Oggau, Burgenland
Cantina Giardino, Campania
Domaine des Cavarodes, Jura
Matassa, Côtes Catalanes
Sebastian Riffault, Sancerre
Dard et Ribo, Rhône
Francois Saint-Lô, Loire
Frank Cornelissen, Sicilien
Mythopia, Schweiz
Jean Yves Peron, Savoie
l’Abre Blanc, Auvergne
Domaine du Clair Obscur, Bourgogne
Christian Tschida, Burgenland
Daniel Sage, Ardèche

Et sted hvor du kan nyde nuet, møde det velkendte, men også blive udfordret

Et sted hvor du kan nyde nuet, møde det velkendte, men også blive udfordret

Et sted hvor du kan nyde nuet, møde det velkendte, men også blive udfordret

Et sted hvor du kan nyde nuet, møde det velkendte, men også blive udfordret

Et sted hvor du kan nyde nuet, møde det velkendte, men også blive udfordret

Om Kaptajn

Holdet bag Kaptajn er to drenge, der har en fælles passion, særligt for god vin, mad og service. For det første er vi en restaurant, dernæst er vi en vinstue. Vi elsker spontanitet og har derfor altid 6 pladser forbeholdt walk-ins i baren.

Vin og værtsskabet driver stedet hvor ambitionen er at udfordre den lave prisklasse af spisesteder i København. Kaptajn er summen af flere års arbejde, energi og idéer, der nu udfolder sig på Sortedam Dossering.

Vi glæder os til at byde jer velkommen,
Patrick og Johann

Sortedam Dossering 45a, 2200 København N
Telefon: +45 60187414 – ahoy@restaurantkaptajn.dk

Åbningstider: mandag til lørdag 17.30 – 24.00

Kaptajn på Instagram og Facebook

Bordreservation
– Gavekort

English version